top of page

Strand Hotell Fevik


Enkelt rom: kr 645 | Dobbelt rom: kr 895

Dette hotellet i 1930-talls funkisstil ligger i feriekystbyen Fevik. Hotellet serverer god mat og ligger ved en sandstrand. Du får tilgang til en velværeavdeling på stedet, gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering. Alle de individuelt utsmykkede rommene på Strand Hotel Fevik har skrivebord og satellitt-TV. Innredningen er lys og moderne. Mange av rommene har en sittegruppe, og flere av dem har havutsikt. Restauranten på Strand Hotel har en terrasse med havutsikt. Du kan velge fra en variert og sesongbasert meny med retter tilberedt med lokale råvarer. Hotellet har også en bar og en hage.Strand Hotel Fevik ligger under 10 minutters kjøring fra Grimstad Golfklubb. Busser til Oslo og Kristiansand stopper i nærheten.

 • Hage

 • Terasse

 • Badstue

 • Treningsstudio

 • Spa og Velværeavdeling

 • Boblebad/badestamp

 • Dampbad

 • Privat strandområde

 • Sykkeutleie

 • Resturant

 • Bar

 • Resturant (à la carte)

 • Gratis Wi-Fi


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page